Waar we goed in zijn

 

Budgetcheck

Het gebeurt ons allemaal wel eens. Aan het eind van de maand ontdek je dat je meer hebt uitgegeven dan er is binnengekomen. Voor een keer is dat niet zo erg. Maar bij u is dit misschien al langere tijd het geval. U realiseert zich dat geldzorgen op de loer liggen. Het is belangrijk dat u nú actie onderneemt. GEObewind helpt u graag met de budgetcheck!

De budgetcheck is een kortlopend traject van maximaal 3 bijeenkomsten van ongeveer één uur en gericht op het oplossen van knelpunten in uw financiën. Als meer of minder bijeenkomsten noodzakelijk zijn, dan worden hierover met u afspraken gemaakt. Wij komen bij u thuis op een moment dat u past. Het einddoel van de budgetcheck is dat u weer volledig overzicht heeft over uw financiën en dat er sprake is van evenwicht in de inkomsten en uitgaven.

Kennismakingsgesprek:

Het kennismakingsgesprek is gratis. U maakt kennis met ons, wij maken kennis met u, maar ook met uw financiële situatie. Samen met u bepalen wij waar het probleem zit en hoe dat verbeterd kan worden.

 

1e bezoek:

Zo snel mogelijk na de eerste kennismaking wordt een begroting gemaakt. Een begroting zorgt voor inzicht in uw inkomsten en uitgaven. GEObewind onderzoekt of uw inkomen optimaal is. Krijgt u wel de voorzieningen waar u recht op heeft? Ook worden de uitgaven kritisch bekeken. Zijn er dubbele of onnodige uitgaven? Als er actie nodig is, is het nú het tijdstip om dit te doen. Wij adviseren u daarbij.

 

2e bezoek:

Afhankelijk van de situatie vindt het 2e bezoek één of twee maanden later plaats. Wij bespreken met u de voortgang van het traject. De reacties op de acties van het 1e bezoek worden doorgenomen. Na aanpassing van de inkomsten en uitgaven wordt een budgetplan opgesteld, waarbij de inkomsten in evenwicht zijn met de uitgaven. Hiermee heeft u een richtlijn voor uw betalingen en uitgaven in de toekomst

 

3e bezoek:

Bij dit bezoek, maximaal 3 maanden na het laatste bezoek, ronden wij het traject af. Wij checken of alle acties zijn gelukt. Indien nodig of gewenst geven wij tips hoe u kunt omgaan met het nieuwe budgetplan.

 

Tijdens het traject is tussentijds telefonisch contact of contact via de mail altijd mogelijk.

Postbus 32

9636 ZG  Zuidbroek

Tel. 06 – 43 13 67 91

Of stuur een bericht

© 2017 . GEObewind . All Rights Reserved